Základní informace pro Maver CUP FEEDER 2023

Maver CUP FEEDER 2023 a Krajský přebor LRU MRS FEEDER 2023

 

Stejně jako loni, tak i letos jsme zvolili pro oživení závodů LRU MRS FEEDER, sloučit Krajský Přebor LRU MRS feeder s teamovým závodem MAVER CUPem. Pro letošní rok máme nový revír Svitava 1. Na každý jednotlivý závod bude možné se přihlásit i samostatně a nebude vyžadována známka sportovce (známka bude povinná pouze na Divizi – závod družstev o postup do 2. ligy LRU FEEDER 2023) bude stačit pouze registrace na stránkách ČRS (rybsvaz.cz).

 Datum Revír PS MRS Závod
13.5.2023 Svitava 1 Brno 3 KP MRS + DIVIZE + Maver CUP
01.07.-02.07.2023 Vícemilice 1 Slavkov Maver CUP
09.9.– 10.9.2023 Bystřice Perštejnská 2 Nové Město na Moravě KP MRS + DIVIZE + Maver CUP

 

Bližší informace k jednotlivým závodům budou k dispozici v propozicích. V případě nepříznivého počasí (vysoká nebo zakalená voda apod.) může být závodní úsek změněn. Soutěží se dle Soutěžního a Závodního řádu LRU Feeder pro rok 2023, se změnou v registraci pro teamy. Team je tříčlenný, jako náhradník může nastoupit libovolný závod za předpokladu, že nenastoupil za jiný team (závodník může startovat pouze v jednom teamu). Pro účely losování  je vytvořeno družstvo, které tvoří jednotlivci přihlášení závodníci (mimo přihlášené  týmy). Družstvo je označeno ve výsledkové listině jako „No Name“. Toto vytvořené  družstvo v soutěži týmu neboduje (není zařazeno do bodovaní týmové soutěže). Závodníci z vytvořeného „Noname“ družstva mohou být členy jiného družstva (a to pouze jednoho) v průběhu seriálu. Tedy mohou následně doplnit jeden z týmů v soutěži.

Na některých závodech může být nařízeno použití dvou vezírků.

 

Soutěžit se bude v kategoriích:

Krajský přebor LRU MRS FEEDER:

  • Mládež do 18 let
  • Dospělí
  • Ženy

 

DIVIZE LRU MRS FEEDER tříčlenných družstev o postup do 2. ligy LRU feeder 2024.

 

MAVER CUP:

  • Mládež do 18 let
  • Dospělí
  • Ženy
  • Tříčlenné teamy

 

V každé kategorii se musí zúčastnit alespoň tři závodníci, aby byla vyhlášena!!

 

Bodování / hodnocení:

MAVER Cupu 2023:

Každé kolo bude mít dva závody po třech až pěti hodinách, každý závod bude bodově hodnocen zvlášť. Vítězem jednotlivého kola se stává závodník s nejnižším součtem umístění v obou závodech. V případě rovnosti umístění rozhoduje vyšší počet bodů (váha ryb v gramech). Zvítězí družstvo s nejnižším součtem umístění, v případě rovnosti umístění rozhoduje vyšší počet bodů.
Pořadí jednotlivých kol (6 závodů) se sčítá a vítězem celého ročníku MAVER CUPu 2023 se stává závodník a družstvo s nejnižším součtem umístění. V případě rovnosti umístění rozhoduje vyšší počet pomocných bodů (celková váha ryb v gramech). Celkově budou vyhlášeny kategorie muži, mládež do 18 let, ženy a družstva. První tři závodníci, nejlepší mládežník, nejlepší žena a nejlepší družstva budou v každém kole odměněny poháry. Vítězové sektorů v jednotlivých kolech také obdrží pohár – sektorovku. Celkové pořadí bude vyhlášeno na místě po skončení třetího závodu. První tři závodníci v celkovém pořadí v každé kategorii a první tři družstva obdrží pohár a věcné ceny. Celkový vítěz v jednotlivcích i družstvech obdrží putovní pohár.

 

KP LRU MRS FEEDER 2023:

Krajský přebor bude hodnocen zvlášť, ale nebude po jednotlivých závodech vyhlašován – první kolo na Svitavě 1 a třetí kolo na Domanínském rybníku. Zde bude vyhlášeno celkové pořadí KP redukovaného pořadí z těchto dvou závodů.

Každé kolo bude mít dva závody po třech až pěti hodinách, každý závod bude bodově hodnocen zvlášť. Vítězem jednotlivého kola se stává závodník s nejnižším součtem umístění v obou závodech. Krajským přeborníkem se stává závodník s nejnižším součtem ze čtyř závodů těchto kol.

 

Na všechny tři závody MAVER CUPu a KP MRS LRU feeder bude potřebná registrace LRU, ale není potřeba vylepená známka.  Bude kontrolováno před závodem!!!

 

Registraci vyřídíte na stránkách Českého rybářského svazu ZDE. Registrace musí být obnovena každý rok!!!

 

Startovné:

MAVER Cupu 2023:
Přihlášky je třeba kompletně vyplnit a zaslat nejpozději do 3.5.2023. Aby bylo možné uplatnit zvýhodněné startovné, musí být na celý pohár uhrazeno předem, nejpozději do 5.5.2023. Při zaplacení po tomto termínu se připočítává k celkové částce za družstvo 500 Kč.

 

Možnosti přihlášení:

  • Tříčlenné družstvo před celým pohárem– (3x 333 Kč x 3 závodníci) 3000,- Kč
  • Jednotlivec na celý seriál (3×400) 1200,- Kč
  • Jednotlivec na KP (2×400)800,- Kč
  • Na každý závod jednotlivě je startovné min. 450,- Kč

 

Družstvo je možno přihlásit pouze po zaplacení celé částky, to je za všechny tři členy každého družstva. Startovné za družstvo platí jeho zástupce najednou. Družstvo může vzniknout i domluvou tří jednotlivců, rozdíl startovného nebude vrácen. Po zaplacení startovného za družstvo budete automaticky zahrnuti i do soutěže jednotlivců. Startovné je nevratné. Po úplném vyplnění přihlášky zašlete výhradně elektronickou formou na: mavercup@seznam.cz. Zaplatit je možno pouze převodem na účet: 2201380598/2010. Přihlášení se považuje za úplné až po složení patřičného finančního obnosu.

přihláška-mavercup2023druzsva (1)

přihláška-mavercup2023jednotlivci (1)

Spread the love

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *