Základní informace

Colmic Zimní liga 2019/2020 – 8. ročník!

Soutěž je podporována Pepou Konopáskem – Colmic Zimní liga.

 

 

 

e – shop Colmic-Konopasek.cz

Podobně jako předešlé ročníky i letos tyto závody budou neoficiální, bez rozhodčích. Nebudeme ani uzavírat revíry, protože se předpokládá, že v takové zimě nikdy jiný než my u vody nebude.

 

Protože se hlásí na tuto akci čím dál více rybářů, budou mít přednost ti, kteří se nahlásí dopředu na celý seriál. Poté budou mít přednost ti, kteří budou mít odchytáno více závodů. Počet startujících je omezen!

 

Letošní ročník bude mít 4 až 5 závodů. Bude záležet hlavně na počasí a aktivitě ryb. Každý závod bude mít dvě kola o délce 2 až 3 hodiny, dle podmínek – vždy bude upřesněno. Do celkového hodnocení se bude počítat 8 nejlepších výsledků. V případě, že se bude konat v letošním ročníku jen 4 kola, bude se počítat jen 6 nejlepších výsledků. Jedno kolo možná bude závod dvojic.

 

Startovné bude 100 Kč na závod. První tři na příští kolo jsou povineni donést domácí buchtu nebo jinou pochutinu a vítěz napíše článek, jak vše probíhalo.

Loví se podle Soutěžního a Závodního řádu LRU Feeder .

  • Objem návnady je omezen na 2 až 3 litry sypké směsi včetně hlíny (a případných posilovačů) a 250 až 500 ml živých nástrah na jedno kolo, dle délky konání kola. Bude upřesněno vždy v propozicích.
  • Patentka bude zakázaná.
  • Ryby se nesakují, pouze měří – 1cm = 1 bod, ryby si měří a zapisuje každý sám, délku a číslo úlovku hlásí sousednímu závodníkovi, ten buď souhlasí, a pak lovec rybu pustí či si ji ponechá, nebo nesouhlasí a délku jde přeměřit. Pokud zjistí délku menší, ryba se nepočítá.
  • Ouklej se neboduje.
Spread the love