Zimní liga 2020 – 2021

DejVův cejn dlouhý 51 cm znamenal celkové vítězství v Zimní lize.

Zimní feeder s distancí 10m (Zimní liga 2020-2021)

Bude se jednat o společně – samostatné rybaření s odstupem minimálně 10m, abychom se co nejlépe bránili epidemii a zároveň dodržovali nařízení vlády 😊.

Budeme se snažit uspořádat 4 až 6 kol, a do celkového pořadí se bude počítat součet nejlepších 6 z 8 výsledků závodů, pokud budou 4 kola, 8 z 10 když bude 5 kol a 10 z 6 kol.

Startovné na jedno kolo je 100 Kč, bude hrazeno předem na účet.

Losování míst na oba závody proběhne den předem v online přenosu na FB nebo youtube. Jako forhont se budou počítat dvě krajní místa v případě trati v jednom kuse, nebo jedno když bude trať rozdělená. Závodník nesmí sedět v obou závodech na stejném místě.

Ráno nebude žádný sraz a rybáři půjdou hned na místo s absolutním omezením společných kontaktů. Přesun proběhne ve stejném duchu s minimem osobních kontaktů.

Bodování bude tradiční, kdy rybář musí hlásit sousednímu rybáři míru v centimetrech a číslo ulovené ryby, nehlášená ryba se nepočítá!!!

Závodní trať bude rozdělena do tří sektorů. Závodník bude mít pro každý závod samostatný bodovací lístek, který obdrží emailem a vytiskne si ho. Na konci kola spočítá obě celkové míry z obou závodů!!! Bodovací lístek bez celkového součtu se počítá jako s nulovým počtem bodů, vyfotografuje bodovací lístek a odešle na email pořadatele. Pořadatel druhý den zveřejní výsledky elektronicky. Zvítězí rybář s nejnižším součtem umístění v obou závodech. Při rovnosti bodů rozhoduje celková míra v centimetrech.

Vyhlášení vítězů proběhne online po doručení všech bodovacích lístků, neodevzdaný bodový lístek do 24:00 dne závodu se počítá jako nulový.

Startovné bude rozděleno mezi pořadatele 20%, celkové vyhodnocení 20% Zimní Ligy 2020-2021a první tři závodníky kola v poměru: 1.místo  30%, 2. místo  20% a 3. místo  10%.

Spread the love

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *