Propozice na závod O pohár starosty města Třebíče ve feederu

 

Srdečně Vás zveme na prestižní závod

O pohár starosty města Třebíče 

  1. ročník rybářských závodů

ve feederu

Odbor LRU feeder, ve spolupráci s Feeder Klubem Třebíč, za podpory města Třebíče a sponzorů, zvou závodníky a diváky z Třebíče a okolí na prestižní rybářské závody v LRU feeder:

 

  1. ročník O pohár starosty města Třebíče v LRU feeder, který proběhne dne 13.8.2022 na řece Jihlavě v Třebíči.

 

 

Místo konání – řeka Jihlava, revír Jihlava 9 – 461 057, splav Polanka v Třebíči. Voda za normálního průtoku s velmi mírným tahem, hloubkou 1 – 3 m. Výskyt ryb cejnového a parmového pásma s širokým druhovým zastoupením: kapr, karas, cejn, cejnek, plotice, ouklej, hrouzek, ostroretka, parma, podoustev. Neváhejte, zavčas se přihlaste a zajistěte si účast na této akci, kde vládne zdravý bojovný duch i přátelská atmosféra současně.

 

Přihlásit se můžete osobně v rybářských potřebách OKOUN Třebíč nebo e-mail: ladaoliva@seznam.cz, či telefonicky, tel: 702 003 868. Nahlašujte: jméno a příjmení, ročník narození a bydliště, PS nebo MO.  Zaplacení startovného ve správné výši: 650,-Kč dospělí, 450,-Kč mládež od 15 do 18 let a 300,-Kč děti do 15 let, nejpozději do 10.8. 2022. V ceně startovného je i občerstvení !!! Startovné lze v hotovosti zaplatit v rybářských potřebách OKOUN Třebíč do stejného termínu nebo převodem na účet: 2701936126/2010 – je třeba zadat jméno platícího ke snadné identifikaci platby. Přihlášení je platné až po zaplacení startovného. Přihlášení na místě v případě volných míst: 900,-Kč dospělí, 600,-Kč mládež od 15 do 18 let a 500,-Kč děti do 15 let.

 

Sraz závodníků – u hokejbalového hřiště na Polance od 7:00 do 7:15 hodin.

 

Souřadnice srazu – prezence  GPS: 49°12’54.114″N, 15°52’12.000″E

 

Závodní úseky budou utvořeny podle počtu přihlášených a zveřejněny po uzavírce startovní listiny.

Propozice mohou být upraveny

 

 

Pro vítěze sektorů jsou nachystané poháry – sektorovky. První tři v každé kategorii obdrží poháry. Prvních deset závodníků dostane věcné ceny.

 

 

Časový harmonogram:

  • 7:00 –   7:15  – Prezence
  • 7:15 –   7:30 –  Losování míst
  • 7:30 –   8:30 – Přesun na místa a příprava k lovu
  • 8:30 –   11:00 – 1. závod
  • 11:00 – 13:30 – Přestávka a přesun, změna startovních míst
  • 13:30 – 16:00 – 2. závod
  • 16:30  – Slavnostní vyhlášení výsledků, předání cen a pohárů vítězi.

Pořadatel si vyhrazuje právo změny.

 

Soutěžní řád

Závody probíhají podle Bližších podmínek rybolovu platných pro rok 2022.

  1. Každý závodník musí mít platný rybářský lístek a povolenku na revíry MRS!!! Před závodem je nutné si zapsat revír a datum!
  2. Loví se pomocí jednoho feederového nebo pickerového prutu s jedním návazcem a jedním jednoduchým háčkem.
  3. Počet kol: dvě kola. Každé kolo i kategorie bude vyhodnoceno jako samostatný závod, zvítězí ten, který bude mít nejnižší součet umístění jednotlivých kol ve své kategorii, při shodě rozhodne vyšší počet bodů.
  4. Bodování: boduje se každá ryba 1 cm = 1 bod, ouklej 1 ks = 2 body, ryby se měří pod dohledem rozhodčího a body do startovního listu zapisuje rozhodčí.
  5. Návnady a nástrahy: maximální množství povolené návnady v sypké – navlhčené směsi včetně hlíny jiných komponent je omezeno na 4 litry a na jedno kolo. Živá složka: návnady a nástrahy je omezena na 0,5 litru a na jedno kolo.
  6. Patentky jsou zakázány.
  7. Povinná výbava každého závodníka: každý závodník musí mít vlastní vyprošťovač háčků, metr, podběrák. Doporučujeme, aby každý závodník měl k dispozici větší nádobu – kýbl 17 litrů, pro případ uchování ryby před změřením.
  8. Vnadění: závodníci mohou vnadit pouze v závodě a to pouze pomocí krmítka, které je součástí feederového nebo pickerového prutu, o max. rozměru 5 cm v průměru a 7 cm délky. Přihlášením a zaplacením startovného se závodníci automaticky zavazují respektovat pravidla závodu v plném znění a bez výhrad.
  9. Případné hrubé porušení soutěžního řádu muže vést k diskvalifikaci bez náhrad.

 

 

Ostatní:

  • Závodí se v kategoriích: do 15 let, od 15 do 18 let a nad 18 let. Vyhlášení kategorie se podmiňuje účastí alespoň čtyř závodníků.
  • Zvlášť cena pro závodníka s ulovenou nejdelší rybou.
  • Pořadatel upozorňuje, že každý závodník se zúčastňuje na vlastní nebezpečí a odpovídá za škody jím způsobené a jemu způsobené. Musí dbát na pořádek ve svém okolí. Po skončení závodů je povinen své místo řádně uklidit a to včetně odpadků, lahví a různého dalšího odpadu.

 

Organizační výbor:

  • Garant závodu: Vladimír Oliva
  • Ředitel závodu: Víťa Král starší
  • Hlavní rozhodčí: Vladimír Oliva

 

 

Sponzoři:

  • město Třebíč
  • František Hanáček výhradní zastoupení značky Maver
  • FIORD s.r.o.
  • Rybářské potřeby OKOUN – Vojtěch Maštera
  • ŘÍZKOVA HOSPODA „NA KUŽELNĚ
  • Hospoda Pod Hrází – Gril u Vás Doma

 

Spread the love

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *