Moravský Feeder CUP 2020 – aktualizováno!

Moravský Feeder CUP 2020 bude seriál 4 závodů:

  1. Pilská nádrž – 27.6.2020 – Krajský přebor LRU FEEDER 2020
  2. Měřín – 22.-23.8. 2020 – tento závod se bude konat za předpokladu, že bude přihlášeno minimálně 25 závodníků.
  3. Dyje 5 –Strachotín – 19.9.2020 – Krajský přebor LRU FEEDER 2020
  4. Domanín – 3.10. 2020

 

 

Bude se soutěžit se bude v těchto kategoriích:

  • Tříčlenné teamy 
  • Jednotlivci
  • Mládežníci do 18 let
  • Kategorie žen bude vyhlášena pouze v případě přihlášení 5 a více závodnic

 

Soutěž pro jednotlivce bude otevřená pro všechny závodníky s platnou registrací pro rok 2020 (není potřeba zaplacená známka), pouze s omezením kapacity jednotlivých tratí. Zvlášť bude hodnocen jako Krajský přebor LRU MRS FEEDER – 1. a 3. závod. Na třetím závodě bude vyhlášen přeborník Kraje.

Do celkového pořadí se budou počítat výsledky nejlepších 6 výsledků z 8 možných –  jak kategorii v jednotlivců, tak i v kategorii teamů. 

 

Každý závod bude mít dvě kola po třech až pěti hodinách, každé kolo bude bodově hodnoceno zvlášť. Vítězem jednotlivého závodu se stává závodník s nejnižším součtem umístění v obou kolech. V případě rovnosti umístění rozhoduje vyšší počet bodů (váha ryb v gramech). Zvítězí družstvo s nejnižším součtem umístění, v případě rovnosti umístění rozhoduje vyšší počet bodů.
Pořadí jednotlivých kol závodů (8 kol) se sčítá a vítězem celého ročníku Moravského feeder cupu 2020 se stává závodník a družstvo s nejnižším součtem umístění v 6ti nejlepších kolech.  V případě rovnosti umístění rozhoduje vyšší počet pomocných bodů (celková váha ryb v gramech). Celkově budou vyhlášeny kategorie muži, ženy a družstva. První tři závodníci, nejlepší žena a nejlepší družstva budou v každém kole odměněny poháry. Vítězové sektorů v jednotlivých kolech také obdrží pohár – sektorovku. Celkové pořadí bude vyhlášeno na místě po skončení posledního závodu, Domanín. První tři závodníci v celkovém pořadí v každé kategorii a první tři družstva obdrží pohár a věcné ceny.

 

Ceny a poháry:

  • Na každém závodě budou vyhlášeny nejlepší 3 družstva a 3 nejlepší jednotlivci.
  • Celkové pořadí budou vyhlášeny 3 nejlepší družstva a 3 nejlepší jednotlivci
  • Vítězové budou odměněny poháry a věcnými cenami.

 

Startovné:

  • pro team na celý seriál 2250 Kč, tj. 750 Kč na jedno kolo
  • jednotlivec 300,- na jedno kolo

Družstvo je možno přihlásit pouze po zaplacení celé částky, to je za všechny tři členy každého družstva. Startovné za družstvo platí jeho zástupce najednou. Družstvo může vzniknout i domluvou 3 jednotlivců, rozdíl startovného nebude vrácen. Po zaplacení startovného za družstvo budete automaticky zahrnuti i do soutěže jednotlivců. Startovné je nevratné. Po úplném vyplnění přihlášky zašlete výhradně elektronickou formou na: mavercup@seznam.cz. Zaplatit je možno pouze převodem na účet, k dispozici na přihlášce. Přihlášení se považuje za úplné až po složení patřičného finančního obnosu.

 

Přihlášky do termínu 19.6.2020 na adrese: mavercup@seznam.cz na formuláři, ke stažení ZDE.

 

„Živou“ a ostatní rybářské potřeby je možno objednat u Tomáše Melichara tel.: 737 338 736, dovozem na místo konání každého závodu.

 

Sponzor jednotlivých kol bude v režii pořádajícího teamu.

 

Všichni závodníci jsou povinni dodržovat nařízení vlády a ČRS, pro každý závod, každý závodník musí předložit prohlášení o bezinfekčnosti.

Spread the love

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *